This site provides information using PDF, visit this link to download the Adobe Acrobat Reader DC software.

Information

Bell Schedule 2020 - 2021

  A schedule   B Schedule
Breakfast 8:50 - 9:10 (20 minutes) Breakfast

8:50 - 9:10 (20 minutes)

1st Period

9:10 - 10:06 (56 minutes) 1st Period 9:10 - 10:06 (56 minutes)
Passing 10:06 - 10:10 (4 minutes) Passing 10:06 - 10:10 (4 minutes)
2nd Period 10:10 - 11:00 (50 minutes) 2nd Period 10:10 - 11:00 (50 minutes)
Passing 11:00 - 11:04 (4 minutes) Passing 11:00 - 11:04 (4 minutes)
3rd Period 11:04 - 11:54 (50 minutes) 3rd Period

11:04 - 11:54 (50 minutes)

Passing

11:54 - 11:58 (4 minutes) Passing 11:54 - 11:58 (4 minutes)
Lunch 11:58 - 12:28 (30 minutes) 4th Period 11:58 - 12:48 (50 minutes)
Passing 12:28 - 12:32 (4 minutes) Passing 12:48 - 12:52 (4 minutes)
4th Period 12:32 - 1:22 (50 minutes) Lunch 12:52 - 1:22 (30 minutes)
Passing 12:28 - 12:32 (4 minutes) Passing 12:28 - 12:32 (4 minutes)
5th Period 1:26 - 2:16 (50 minutes) 5th Period 1:26 - 2:16 (50 minutes)
Passing 2:16 - 2:20 (4 minutes) Passing 2:16 - 2:20 (4 minutes)
6th Period 2:20 - 3:10 (50 minutes) 6th Period 2:20 - 3:10 (50 minutes)
Passing 3:10 - 3:14 (4 minutes) Passing 3:10 - 3:14 (4 minutes)
7th Period 3:14 - 4:10 (56 minutes) 7th Period 3:14 - 4:10 (56 minutes)